• Super start i Brøderup Karate Klub.

  Fantastisk start for Brøderup Karate Klub

  Den nye karate klub i Brøderup startede lørdag d. 11. januar med et brag af en opvisning.
  Med hjælp fra karate ka’erne fra Faxe Karate Klub havde Heidi og Rene Rochin Bang Larsen sat et flot program for opvisningen op.
  Der blev vist et bredt udsnit af hvad karate er. Lige fra de mest grundlæggende teknikker som slag, spark og parader til de teknisk svære og flotte kataer (serier af teknikker). Afslutningsvis bød opvisningen på en imponerende smagsprøve af råstyrke, da Sensei Heidi og Rene viste gennembrydning af både træ og sten.
  Klapsalverne fra de mere end 200 tilskuere vidnede om en god opbakning til den kommende klub. Efter opvisningen var klubben vært for både kaffe, kagemænd og sodavand.
  Opstarten af klubben er sket med god støtte fra Tuborgfonden, som til opvisningen overrakte et sponsorat på ikke mindre end 10.000 kr. Ligeledes havde den lokale købmand sponsoreret drikkevarene til opvisningen, og Næstved kommune havde sponsoreret kagemændene.
  Klubben havde første træningsdag onsdag d. 15/1 kl. 16.30 i Korskildehallen.
  Til første træningsdag mødte ikke mindre end 62 nye elever op!
  Det tegner godt for den nye klub i Brøderup, som hører under organisationen Jundokan Danmark ved Sensei Jørgen Dybdal.
  Og skulle læserne have lyst til at prøve kræfter med karate, er det om onsdagen kl. 16.30 i Korskildehallen det foregår. Man møder blot op i løstsiddende tøj. Man kan deltage de første 3 gange gratis, inden man evt. indmelder sig i klubben.
  Evt. spørgsmål kan rettes til klubbens daglige ledere Heidi og Rene Rochin Bang Larsen på Tlf.nr. 51887233.
  Tuborgfondet