• Opvisningsbilleder fra BKK`s 5 års jubilæum

  Lørdag den 12 januar kunne Brøderup karate klub slå dørene op til braget af en 5 års jubilæumsfest, en opvisning hvor alle klubbens elever, kaldet Karate Kids fra 6 år og helt op til sort bælter, gik på gulvet og lavede en opvisning, som kunne gøre de fremmødte forældre, familie og venner stolte.

   

  Man kunne mærke der var trænet hårdt og koncentreret til denne store dag.

  Karate Kids fra 6 år, forældre så et hold på 25 friste elever som korrigerede lyn hurtig rundt i hallen og udførte sine forskellige teknikker med meget stor overbevisning.

   

  Efterfulgt kom junior på gulvet, og der kunne man mærke at tempoet blev sat et hak op, pigerne viste at de ikke vil finder sig i noget, da drengene kom og angreb dem bagfra ved at trække dem i håret, de blev lynhurtigt sparket i gulvet og slået ud.

   

  Stille og rolig tilføjede de forskellig bælte grader, forskellige sværhedsgrader af teknikker med kniv og uden og kataer (en serie af teknikker som symbolisere kamp mod en usynlig modstander) afslutningsvis blev der flækket brædder af de unge junior drenge

   

  Alle deltagere blev opfordret til at hente forældre eller bekendte ud på  gulvet til et nybegynderhold der med det samme startede træning.

  Hermed blev der sat ny rekord i nybegynderhold med 200 nye elever 1 gang.

   

  Det var et par stolte sensei og ægtepar, Heidi Bang Larsen på 42 år og René Bang Larsen på 45 år begge sortbælte og 5.Dan, som til daglig er cheftræner i klubben, der i dag har 30 års erfaring som udøvere og instruktør i karate, som sørger for alt kørte efter planen.

  Man kan tydelig mærke de brænder for sporten og deres elever, de engagere sig 100 procent, de bruger alt deres fritid på Brøderup karate klub, som de startede selv for 5 års siden.

  En opstart som fra start af gav dem masser at se til, med 60 nye elever på en gange som på ingen måde kendte til disciplin og respekt for sporten karate, men alle elver kom hurtig til at erkende de havde fundet deres overmand/kvinde.

  Den dag i dag står Heidi og René med en karate klub på over 100 medlemmer i Brøderup, og det kan tydelig mærkes at disciplinen og respekten fra eleven til instruktøren er meget høj og ærefuldt.

  Foreningen har udviklet sig langt ud over hvad de havde forestillet sig, og i 2017 blev Brøderup karate klub udnævnt til Årets Forening. – Det var det ultimative skulderklap at få siger Heidi og René stolt,  hvor foreningen modtog 10.000 kr for arbejdet.

  Men det var ikke lykkes uden jer forældre. I skal have en stor hyldest, I står altid klar, lød det fra Heidi under åbningstalen.

  Efter opvisningen var der amerikansk lotteri og der var 150 gode gevinster fra diverse sponsorer og private.

   

  Ikke mindst kunne alle gæster få en bid mad og en tår at drikke efter deres første lektion i karate, spændende at se hvor mange nye medlemmer vi modtager i jan/feb efter dette arrangement.

  Oss

  Sensei´s