• Den meget flotte indsamling, til lyserød lørdag ( Støt brystkræften)

  Oss alle

  stor som små tusind tak for indsatsen i går, en dag vi alle kan se stolte tilbage på, vi er så mega imponeret af jer alle.
  Tænk vi fik indsamlet 20.448kr i fællesskab, tak til alle som har bidraget og gjordt det muligt at få så mange penge med i indsamlingen til Kræftens bekæmpelse Støt brysterne 2019..
  Tak for alle de fine gaver i form af udfordringer vi elskede hver en af:
  2720 stk mavebøjninger
  1500 stk sumo-stød
  1550 frontspark med squats
  3100 stk armbøjninger
  Det kan selvfølgelig virke lidt umuligt, når man lige får serveret dette antal som enkel person, men i Brøderup karate klub står vi sammen, og selvfølgelig også denne dag, grupper på 11 stk arbejdede sig stille og roligt og fik klaret alle udfordringer.
  Ja det var hårdt men alle gav sig selv 100 procent og meget mere end det, for når vi står sammen og kæmper, så fortsætter man lige til man ikke kan stå mere, og opgiver ikke bare fordi det gør “lidt ondt”
  Til sidst rundede vi dagen med Okinawa Cuba test, der var puljen helt oppe på 8500kr fordelt på 2 hold, en bane der igen var sammen sat på en måde at som enkel person umuligt, men som hold og via sammen arbejde muligt, det hold der var hurtigst vil få æren og deres hold navn offentligt gjort.
  Vinderen på Karate kids holdet var “Sparkende lyserøde ninjaer” og på junior og voksen holdet løb “Det ved vi ikke” holdet med æren
  Tak til Rema 1000 i Rønnede for at sørge for hi ikke gik kolde❤️ samt Tappernøje Pizzaria for altid at støtte klubben ❤️
  Tak til alle der hjalp både før og efter med alt det praktiske 🙏
  Selvføjelig går alle pengene til Kræftens bekæmpelse.
  En smuk dag med masse af kærlighed og respekt for hvad vi laver, vi som sensei´s i denne klub er dybt berørt over denne engagement.

  Oss Sensei´s og Sempai´s